ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Ставки на Чемпіонаті світу-2022 у Катарі: чиї «акції» ростуть після першого раунду ігор? «Темна конячка» – саудити

НовиниСтавки на Чемпіонаті світу-2022 у Катарі: чиї «акції» ростуть після першого раунду...

Перемога Бразилії проти Сербії в Катарі в 24.11 завершила перший раунд ігор Чемпіонату світу. Тож які команди побачили свою удачу першого тижня, як нестримний саудівський удар у верхній кут? І чиї команди бачили, як їхні акції пішли на дно, як Кріштіану Роналду в штрафному для Гани?

Падіння акцій – Бразилія

Спірно, але можливо. Однак, не дивлячись на приголомшливі удари, Бразилії знадобилося багато часу, щоб зламати добре навчену та оборонно налаштовану команду Сербії.

«Селесао Канарінью» боровся за ритм у першому таймі, але, ця команда так і не стала тією нестримною силою, здатною на потужні перемоги. 

З Неймаром, електричним Вінісіусом-молодшим, Рафіньєю та Річарлісоном попереду, а також такими зірками, як Габріель Жезус і Мартінеллі на лаві запасних, Бразилія має атакуючу силу, яка дивує і вражає світ.

Це показав другий тайм. Але командіщвьракло іншого, незірковрго: зусиль та командної гри. Хоча слід зазначити, що бразилець Каземіро також був чудовим.

Бразилія була фаворитом на перемогу на турнірі з рахунком 4-1. Після перемоги над Сербією команда котирується менше – 5/2. 

Зростання акцій – Іспанія

У середу 23.11 Іспанія оголосила про себе рішучим претендентом на перемогу на Чемпіонаті світу, розгромивши Коста-Ріку з рахунком 7:0. Іспанія – це технічна еліта, і гравці показали це. Але суцільна жорстка боротьба перед воротами була несподіванкою, пише Casino.org.

Жорді Альба був сенсаційним, зробивши хет-трик у першому таймі всього за 10 хвилин, а молоді Гаві та Педрі показали, чому вболівальники повинні вірити у талант та молодість. Ця команда мала шанси 8/1 перед початком турніру. Зараз близько 13/2. Це все ще хороша ставка.

Падіння рейтингів – Німеччина

В Японії це прозвали «чудом у Досі», і у медіа були заклики шокуючу перемогу національної збірної над Німеччиною з рахунком 2:1 зробити державним святом.

Результат здавався неможливим після жахливого першого тайму для Японії. Насправді команда мала лише 26,2% володіння м’ячем протягом усієї гри, при цьому використавши удачу та двічі рішуче влучивши в контратаку.

Це міжнародний футбол. Ранні етапи великих турнірів майже завжди дають певні шокові результати, оскільки менші нації захищаються глибоко та прагнуть влучити на переході.

Це катастрофа для Німеччини, яка повинна обіграти Іспанію, щоб отримати шанс пройти груповий етап, а іспанці не в настрої поступатися німцям ні на дюйм. Перед турніром команда була 10/1 і була в числі фаворитів. Зараз 25/1.

Батьківщина футболу, як завше, на коні

Англія виглядала сирою напередодні Чемпіонату світу, і виникали запитання щодо того, чи її технічно обдароване нове золоте покоління вичерпалося якраз у невідповідний момент. Його жахлива поразка з рахунком 0:4 від Угорщини в червні стала її  найгіршою домашньою грою з 1928.

Нічого з цього не було показано цього тижня, коли команда шістьма очками перемогла Іран. І так, це «лише» Іран. Але в понеділок Англія грала як клубна сторона, пресингуючи та контрпресингуючи до нищівного ефекту, водночас об’єднуючись як група гравців, які грають один з одним тиждень за тижнем. 

Завжди серед фаворитів турніру, Англія тепер має рахунок 7-1, щоб взяти все, хоча залишаються питання щодо недоліків оборони та тактичних обмежень менеджера Гарета Саутгейта.

Падіння рейтингів – Португалія

Португалія виграла з рахунком 3-2 проти аутсайдера – команди Гани в дуже цікавій грі. У цьому матчі Кріштіану Роналду став єдиним футболістом, який забив гол на п’яти чемпіонатах світу. Це після того, як він виграв, а потім реалізував дуже сумнівний пенальті.

Але, враховуючи кількість індивідуальних талантів у цій команді, це слід вважати поганою грою португальців, і такою, яка б провалилася проти сильнішого суперника. Оскільки Бруно Фернандес стартував на правому фланзі у схемі 4-3-3, а Жоао Фелікс — на лівому фланзі, здавалося, що Фернандо Сантуш дещо відчайдушно намагався втиснути весь цей талант на поле, незважаючи на природні позиції.

У свої 37 Роналду все ще залишається одним із найкращих гравців у світі. Але його величезне его загрожує зірвати будь-який проєкт, у якому він бере участь. Незважаючи на це, він сповнений рішучості виграти Кубок світу одноосібно.

Фаворит – Саудівська Аравія

На даний момент Саудівська Аравія не є популярною нафтовою державою через власний авторитаризм. Але важко було не закохатися в свою футбольну команду, коли в середу 23.11 вона здобула один із найдивовижніших результатів в історії чемпіонату світу.

І шок – ШОК! – перемога проти збірної Аргентини на стадіоні Lusail Iconic Stadium поклала край серії з 36 ігор без поразок останньої і дала великому Ліонелю Мессі поживу для роздумів.

Гра була виграна за 5 шалених хвилин другого тайму. А переможця Салема Альдавсарі можна навіть назвати «месією», оскільки він підняв м’яч із неба та обвів двох аргентинських захисників, перш ніж закрутити м’яч у верхній кут із краю штрафного майданчика.

На початку турніру Аргентина (рейтинги падають) була фаворитом з шансами 6/1. Тепер це восьмий фаворит із показниками 8/1. Але збірна все ще має запал для наступного раунду.