ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Помстилися за Євробачення: Anonymous зламало російських хакерів, що DDOSили сайт конкурсу

НовиниПомстилися за Євробачення: Anonymous зламало російських хакерів, що DDOSили сайт конкурсу

Світове хакерське об’єднання Anonymous відплатили своїм давнім кривдникам – прокремлівському хакерському угрупуванню Killnet, які ще на початку весни хвалилися, що буцімто зламали ресурс анонімусів. Кілька днів тому хакери з Anonymous публічно оголосили росіянам війну. Як бачимо, слова у них не розійшлися з ділом.

Хакерське угруповання Anonymous зламало електронні адреси хакерів Killnet. Про викриття проросійського угруповання Anonymous, як зазвичай, повідомили у власному Twitter.

Як зазначили Anonymous, спільнота зламала електронні адреси та паролі до скриньок учасників кіберзлочинного угрупування Killnet та виклала їх особисті дані для входу у відкритий доступ. Деякі акаунти прокремлівського угруповування починаються як zarabotok v inete. Тож, як можна зробити висновок, будь-які пропозиції від анонімних продавців щодо малозрозумілого заробітку онлайн потенційно взаємодіють із російськими кіберзлочинцями та заточені на крадіжку персональних даних юзерів.

В Anonymous додали, що мали на меті дискредитувати та спотворити діяльність Killnet.

16 травня 2022 російське хакерське угруповання оголосило кібервійну урядам десяти держав, які «підтримують нацизм та русофобію». Зокрема, це стосувалося США, Великобританії, Німеччини, Італії, Латвії, Румунії, Литви, Естонії, Польщі та України.

Killnet спеціалізується на DDoS-атаках, які вважаються досить примітивними. Зокрема, саме це угруповування в ніч на 16 травня здійснило спробу атаки на сайт пісенного конкурсу “Євробачення” з метою зриву голосування за переможця. Росіяни не приховували: їхня головна мета була завадити The Kalush Orchestra перемогти у конкурсі.