ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Люк Скайвокер веде на війну з рф 500 «зоряних дронів»

НовиниЛюк Скайвокер веде на війну з рф 500 «зоряних дронів»

Коли реальність здатна позмагатися з креативом творців космічної саги. Промо-кампанія актора легендарної саги “Зоряні війни” Марка Гемілла відправила в Україну 500 дронів.

Люк Скайвокер веде на війну з рф армію дронів, урочисто повідомляє Bloomberg.

Це виглядає як синопсис наступної частини франшизи «Зоряні війни», але це відбувається в реальному житті. Актор Марк Гемілл, який зіграв персонажа джедая в оригінальній трилогії Джорджа Лукаса «Зоряні війни», яка вийшла на екрани в 1977, виступає послом із збору коштів для українського проєкту «Армія безпілотників» у боротьбі з вторгненням рф після отримання запиту від президента Володимира Зеленського минулого місяця. Що цікаво, своєю місією актор неабияк пишається.

«Дуже просто: Україні потрібні дрони. Вони визначають результати війни, вони захищають свою землю, своїх людей, вони стежать за кордоном, вони очі в небі», — сказав Гемілл в інтерв’ю Джо Метью на Bloomberg Radio’s Sound On. «Я був справді шокований, тому що вони щонайменше два-три рази на тиждень дають мені ці новини про те, що відбувається, і вони сказали, що отримали понад 500 дронів, відколи я почав це робити».

Після розмови в Zoom із Зеленським Гемілл почав співпрацювати з платформою United24, офіційним підрозділом українського уряду зі збору коштів, щоб оснастити армію країни безпілотниками. Знаменитості, зокрема Лів Шрайбер і Барбра Стрейзанд, також підтримали United24, допомагаючи зібрати кошти для ініціатив, спрямованих на медичну допомогу.

Раніше цього місяця Хемілл опублікував у Twitter зображення самотнього винищувача X-Wing, на якому літає його персонаж Скайвокер, у синьо-жовтих кольорах прапора України протистоять флоту зоряних руйнівників, якими керує імперія зла. Щоправда, світлину актор підписав чомусь польською «Да буде Сила з вами!».