ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Лотерейний мільйонер з Квебеку має плани на Україну

НовиниЛотерейний мільйонер з Квебеку має плани на Україну

Монреальське видання CTVnews оприлюднило новину, яка миттєво стала вірусною в Україні – щасливчик, який виграв найбільший джекпот Канади та найбільший джекпот будь-коли розіграний у провінції Квебек хоче витратити частку свого статку на гуманітарну підтримку України. Але спочатку видання поіронізувало з нового статусу колишнього працівника місцевої гідроелектростанції – новий найкращий друг кожного, також відомий як переможець джекпоту Lotto Max, забрав свій чек у п’ятницю 10 червня в Монреалі.

Співробітник Hydro-Quebec у відставці Марсель Люсьєт заявив, що він планує використати деякі гроші з джекпоту в понад 70 мільйонів доларів, щоб допомогти відбудувати Україну та фінансувати проєкти для допомоги людям з аутизмом.

Інженер, який вийшов на пенсію в 2002, живе в Броссарі на південному березі Монреаля, час від часу грає в лотерею, на ранок після жеребкування пішов самотужки перевірити цифри, оскільки на веб-сайті зробити це чомусь не вдалося.

Чоловік був спокійний.

Це був звичайний день, як і інші, без стресу“, – сказав він. «Я був спокійний, природний».

Тепер він щасливий, що може відправитися в круїз зі своєю дружиною, який йому довелося кілька разів скасовувати через пандемію COVID-19. Хочуть побувати на Кубі. Сам переможець жартує – тепер у нього 71 млн ідей та проєктів як допомогти людям.

Я хочу допомогти Україні“, – також заявив пан Люсьєт.

Однак, пан Люсьєт був не єдиним лотерейним щасливчиком у Канаді. Також ще 18 переможців Maxmillions, деякі з них розділять 1 мільйон доларів.

Виграшні білети Maxmillion були продані в провінціях Квебек, Онтаріо, Альберта та Британська Колумбія.

Джекпот наступного розіграшу 10 червня склав “лише” 43 мільйони доларів.