ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

КРАІЛ говорила з лотерейниками про ліцензійні умови

НовиниКРАІЛ говорила з лотерейниками про ліцензійні умови

9 вересня відбулася спільна робоча зустріч представників Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, з діючими операторами державних лотерей. Метою зустрічі було досягнення балансу умов та вимог, які встановлюються проєктом Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей.

 

Держрегулятор прагне навести лад у такій розгалуженій сфері як національні лотереї, які тривалий час, аж до запровадження легалізації грального бізнесу, були, фактично, єдиним видом легального гемблінгу в Україні.

 

 

Про що говорили чиновники КРАІЛ і лотерейники? Про особливості провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей, зокрема здійснення технологічних та організаційних процесів проведення лотерей;

 

– питання ведення і подання статистичної та бухгалтерської звітності щодо проведення державних лотерей, руху лотерейних білетів та коштів;

 

– використання лотерейного обладнання та виконання вимог встановлених Законом України «Про державні лотереї в Україні» до такого обладнання.

 

У зустрічі взяли участь представники ТОВ “М.С.Л.” та представники підприємства з іноземниим інвестиціями   «Українська національна лотерея» та ПАТ «Патріот».

 

Учасники дискусії підкреслюють: нині як ніколи актуальна якісна, пропрацьована дорожня карта взаємодії держрегулятора та лотерей, тим паче, що ринок азарту з минулого року зазнав істотних змін, тепер тут є різні види гемблінгу, є конкуренція. Тож, потрібне вдосконалення регулювання лотерейного ринку.