ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

В очікуванні прем’єри глядачі роблять ставки вже на 2-й сезон “Гри в кальмара”

НовиниВ очікуванні прем'єри глядачі роблять ставки вже на 2-й сезон "Гри в...

На жаль, чекати виходу 2-го сезону хітового серіалу «Гра кальмарів» на Netflix доведеться довгенько – це станеться або наприкінці наступного або у 2024-му році, як оголосив режисер шоу Хван Дон Хьок. Тож, поки доведеться дивитися тизер-трейлер і… робити ставки на перебіг подій.

Трейлер розкриває, що Сон Кі-Хун (головний герой і переможець першого сезону) повернеться, на нього чекає ще одна серія ігор, яку необхідно завершити, щоб виграти грошовий приз, який теж дістанеться лише єдиному, хто виживе.

Незважаючи на те, що між трейлером і дебютом сезону є велика часова прогалина, шанси на ставки на Squid Game вже з’явилися в онлайн-розважальних букмекерських виданнях, щоб заробити на популярності серіалу.

Ці ставки на реквізит для розваг здебільшого зосереджені на двох речах: чи протримається Сон Кі-Хун протягом усієї серії 2-го сезону, і у які типи ігор будуть грати герої.

“Червоне світло, зелене світло” було популярним фаворитом для 1 сезону, тож чи повернеться він у 2 сезоні гри Squid?

Поки що шанси на повернення цієї гри – рівні.
Ні -120
Так -120

Обидва варіанти ставок на Squid Game 2 мають однакові коефіцієнти, і кожен з них перерахований у мінусі, що вказує на те, що всі результати мають однакову ймовірність настання.

Сюжет гри Squid Game простий. Учасники, які жадають грошей, беруть участь у серії здавалося б дитячих розваг, де переможці переходять у наступний раунд, а переможені вбиваються. Останнім переможцем стане той, хто витримає участь у конкурсі Squid Game і отримає величезну суму грошей.

Велике питання, яке хвилює шанувальників Squid Game, полягає в тому, чи Сон Кі-Хун знову виграє змагання чи помре в якийсь момент під час попереднього конкурсу.

Сайти з юридичними розважальними ставками прогнозують, що Сон Кі-Хун якось не помре, але також не виграє Squid Game 2. Ці результати здаються взаємовиключними і їх важко досягти, але як тут вирулять сценаристи Squid Game 2?

Чи помре Сон Кі-Хун у 2 сезоні серіалу?
Ні -130
Так -110

Чи виграє Сон Кі-Хун другу гру?
Ні -130
Так -110

Незважаючи на те, що дві перераховані вище ставки на пропозицію Squid Game пропонують результати, які, здається, не узгоджуються з логікою, грошові лінії для всіх результатів мають негативні шанси.

Це означає, що сума грошей, яку можна виграти за будь-якого результату, є меншою, ніж та, якою повинні ризикувати гравці. Наприклад, ставка на коефіцієнт -130 для того, щоб Сон Кі-Хун пережив свою другу гру в кальмара, вимагає ставки в розмірі 1,30 долара, щоб лише заробити долар.

Оскільки виробництво Squid Game Season 2 триває, а його дебют на Netflix наближається, з часом на на чекає більше трейлерів, що спонукає робити додаткові ставки на елементи, що містяться в них.

Ці шанси на 2 сезон гри Squid Game поки що невловимі, ​​і їх уже кілька разів видаляли зі ставок.