ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Українці з NaVi посіли перше місце на чемпіонаті в Еміратах та заробили понад  $1 млн призових

НовиниУкраїнці з NaVi посіли перше місце на чемпіонаті в Еміратах та заробили...

Фінальний івент змагального сезону 2022 esports-чемпіонату проходив 11–20 листопада у Дубаї (ОАЕ). За титул чемпіонів світу і левову частку солідного призового фонду змагалися 32 найкращі команди дисципліни.

Нагородний фонд учасникам встановлений у розмірі $ 2 000 000 та з часом він зростатиме завдяки краудфандингу: 30 % з кожної внутрішньоігрової покупки предметів PGC 2022 перераховують до призового фонду змагань.

«Наша команда закінчила груповий етап PUBG Global Championship 2022, лідируючи у групі А, та потрапила до верхньої сітки Bracket Stage. З неї NaVi вийшли з першого місця до гранд-фіналу турніру, посівши перше місце у матчі три рази поспіль», – коментують у команді.

У гранд-фіналі українці посіли І місце тричі протягом четвертого змагального дня, ІІ місце двічі, третє місце — двічі та четверте місце — один раз. За результатами двадцяти раундів NaVi здобули 179 очків: 114 за фраги та 65 за місце. Це дозволило нашій команді стати першою на чемпіонаті.

Окремо варто відзначити Артема «xmpl» Адаркіна, який продемонстрував приголомшливий перфоманс і був визнаний MVP-гравцем чемпіонату. За це він отримав індивідуальний приз у розмірі $ 10 000.

Окрім того, NaVi очолює список найпопулярніших команд 2022 року в Counter-Strike: Global Offensive! Про це повідомляє сайт ігрової статистики Echarts.com.

Згідно з даними порталу, матчі за участю українців в середньому збирають 409 130 глядачів. 

Найближчого переслідувача в особі G2 Esports хлопці обганяють більш ніж на 100 000 глядачів!