ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

У Тернополі оригінально борються з нелегалами: здають до військоматів

НовиниУ Тернополі оригінально борються з нелегалами: здають до військоматів

У Тернополі поліція викрила 3 гральні заклади, які працювали незаконно. На місці правоохоронці також виявили чоловіків призовного віку. Інформацію про цих громадян передали до Тернопільського військкомату, який в разі необхідності зможе здійснити призов.

Про викриття підпільних гральних закладів прес-служба поліції Тернопільщини повідомила у квітні. У 3 приміщеннях на вулицях Бережанській, Тарнавського та Лесі Українки було виявлено 60 комп’ютерів та інше обладнання, призначене для організації грального бізнесу.

  • У час, коли в Україні триває повномасштабна війна, окремі ділки вирішили вдатися до незаконних схем збагачення. До слова, здобуті від злочинної діяльності кошти поліцейські вилучили. На даний час встановлюються особи, причетні до організації нелегального бізнесу», – йдеться у повідомленні.

У приміщеннях, де відбувалась вказана незаконна діяльність, було виявлено чоловіків, котрі за віком підпадають під дію Указу Президента України «Про загальну мобілізацію». Про даних громадян було повідомлено Тернопільський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу. Вирішується питання про арешт грального обладнання.