ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

У Броварах у залі встановлять до півсотні слотів

НовиниУ Броварах у залі встановлять до півсотні слотів

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видала ліцензію на 40 гральних автоматів, повідомляє сайт регулятора у документі від 4 листопада. Дозвіл виданий на ім’я ТОВ “Фьорст Він” (бренд азартних ігор First). 

 

 

Все це гральне обладнання встановлять у закладі, що розташовуватиметься на першому поверсі готелю “Grand Sport Hotel” у Броварах, площа приміщення – 652 кв м. Готель належить родині прокурора Офісу Генпрокурора Владислава Галайби, а саме його матері Софії.

 

 

Як ми повідомляли, за інформацією«YouControl», ТОВ «Фьорст Він» зареєстроване у грудні 2020 в Києві на вул. Діловій. Розмір його статутного капіталу становить 30 мільйонів гривень, а основним видом діяльності вказано «організування азартних ігор».

 

Генеральним директором цього товариства є Сеген Олександр Петрович, а засновниками – два акціонерні товариства: «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Успішний» і «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Юа Девелопмент». Обидва теж зареєстровані у столиці.