ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

У Британії дістав довічне вбивця, який скоїв напад у гральному залі

НовиниУ Британії дістав довічне вбивця, який скоїв напад у гральному залі

Вбивця з London Slots Parlor отримує пожиттєве за «нелюдський» напад на незнайомця.

Еритреєць, який закатував незнайомця до смерті в лондонському ігровому салоні, засуджений до довічного ув’язнення за вбивство.

23-річний Абель Берхані страждав від посттравматичного стресового розладу та недіагностованої параноїдної шизофренії, коли напав на 56-річного шофера Абрахама Хейла в ігровому залі City Slots на Камден-Хай-стріт, пише Casino.org.

Коли його заарештували 28 липня 2020, Берхані сказав поліції, що його катували в дитинстві в Лівії. У лондонському суді Олд Бейлі суддя Мартін Піктон припустив, що підсудний, можливо, відтворював минулу травму на своїй жертві, яка опинилася в «неправильному місці і не в той час».


Замкнений із вбивцею

Суд дізнався, що Берхані 99 разів ударив, стукнув та стрибнув по голові або верхній частині тіла Хейла, перш ніж зупинитися, щоб викурити сигарету.

Потім він бив Хейла по голові двома вогнегасниками загалом 50 разів, перш ніж вдарити рукояткою від мітли йому по горлу. Він використав вогнегасник, щоб забити мітлу глибше в стравохід жертви, а потім розрядив обидва вогнегасники в його тіло.

Він обмалював тіло кульковою ручкою, перш ніж облити його відбілювачем, який знайшов у шафі магазину.

На суді оприлюднили відеозаписи 16-хвилинного нападу. Відео показало, що Берхані вперше зіткнувся з Хейлом в зоні для куріння в салоні, де, здавалося, виникла сварка між ними, і Хейл одного разу вдарив Берхані в обличчя. Оскільки протистояння загострилося, менеджер закладу спробував втрутитися, перш ніж вирішити вивести інших клієнтів на вулицю. Він замкнув Берхані та Хейла всередині, поки викликав поліцію.

Вони прибули і знайшли Хейла мертвим на місці події.

«Віра жебраків»

«Дії підсудного просто жахливи. Ніхто, кому доводилося дивитися [записи безпеки], ніколи не зможе забути те, що вони побачили», – сказав суддя Піктон. «Поводження підсудного з паном Хейлом було жорстоким, безсердечним і нелюдським. Підсудний був абсолютно безжалісним у своєму прагненні завдати якомога більше болю та приниження».

Адвокат Берхані сказав, що його клієнт розкаявся і намагався зрозуміти, як він міг бути здатним на таке насильство.

Він визнав себе винним у ненавмисному вбивстві через послаблення відповідальності і буде відбувати термін не менше 18 років. Але Піктон сказав, що Берхані становить значну небезпеку для громадськості і, можливо, ніколи не буде безпечним для звільнення. Піктон хвалив сім’ю Хейл за їх гідність протягом усього процесу.

«Авраам Хейл загинув за найжахливіших обставин», — сказав він. «Його сім’я та ті, хто його любив, ніколи не оговтаються від наслідків цієї безглуздої трагедії. Вони будуть дивуватися, чому він і чому його ніхто не врятував?»