ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Справа Депп – Герд: що прогнозували букмекери?

НовиниСправа Депп - Герд: що прогнозували букмекери?

Сімейні чвари Джонні Деппа та Ембер Герд таки наробили галасу по всьому світі. Особливо гучною крапкою став позов актора до колишньої дружини з вимогою відшкодувати збитки внаслідок знеславлення, яких він зазнав. Сенсацією став вердикт суду у м. Ферфаксі, штат Вірджінія 1 червня, після 6-тижневих баталій. Присяжні суду визнали акторку винною і призначили штраф – 15 млн доларів, які тепер вона повинна сплатити в якості компенсації своєму колишньому чоловіку. Окрім того, усі медіа, які протягом минулих років чорнили репутацію Деппа, тепер повинні дати офіційні спростування. В свою чергу, суд вирішив, що актор таки позбиткувався з колишньої дружини через своїх адвокатів – тож, має сплатити їй за це компенсацію у розмірі 2 млн доларів.

Сам актор заявив, що дуже радий такому повороту подій і подякував присяжним за те, що “повернули йому його життя”. Герд, в свою чергу, не визнала рішення суду і заявила, що почувається розбитою та “втратила можливість говорити вільно та відкрито”. На її думку, цим рішенням суду поставили під удар усіх жінок, які потерпають від домашнього насильства.

Поки у суді ламали списи адвокати обох зірок, букмекери теж не гаяли часу дарма. Ще від травня у всіх провідних беттингових конторах світу приймалися ставки на версію вердикту вірджинського суду. Так, найбільш вірогідним сценарієм, на думку букмекерів, був би, що Депп би розплакався наприкінці процесу (насправді, ні, плакала Герд). Окрім того, по-рівному оцінювалися шанси отримати чи фінансову вигоду від позову – 50 млн доларів, саме у стільки первинно оцінив власні збитки Джонні Депп. Обговорювалося навіть колір одягу Герд на слуханнях – беттери були переконані, що це має бути сірий. Однак, в реальності акторка обрала чорний. А от у темно-сірому костюмі якраз був її візаві, який на оголошення вердикту навіть не прийшов. Тому що був у Великій Британії в турі з легендарним гітаристом Джеффом Беком. За словами джерел, це було заплановано набагато раніше, ніж стало відомо про дату останнього засідання.

Єдине, з чим вдалося вгадати букмекерам – чи погляне Депп на Герд наприкінці. Більшість прогнозів казали, що ні, не гляне. Так і сталося – через відсутність актора, тим паче, що сама акторка неодноразово підкреслювала це у своїх інтерв’ю.