ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Рейтинг розмірів гідності Президентів: новий проєкт засновника івент-агенства S*EVENT Сергія Неклеви у партнерстві з Favbet Tech

НовиниРейтинг розмірів гідності Президентів: новий проєкт засновника івент-агенства S*EVENT Сергія Неклеви у...

Вранці 24 лютого росія розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну. Завдяки спротиву української армії та сил самооборони, з першого дня агресії російська армія зазнає значних втрат у живій силі і техніці. Немає жодних сумнівів у неминучості нашої перемоги, адже вона вже є у нашій силі та єдності.

Західні партнери запевняють Україну у своїй підтримці та готові направляти допомогу. Та наскільки великий розмір гідності у їхніх президентів? Цим питанням зацікавився Сергій Неклева: 

«У цього хлопця сталеві яйця – говорили з кожної праски, чомусь захотілося зафіксувати золотий стандарт та дізнатися «ваги» решти президентів».

Від ідеї до реалізації – 3 тижні.

Ідею підтримали в Favbet Tech – компанія-розробник програмного забезпечення, яка понад 20 років створює продукти для ігор та розваг.

Останні політичні події надихнули на створення рейтингу у жанрі політичної карикатури. Через інформативно-викривлений образ вдалося зобразити ключових лідерів світу та привернути увагу до Володимира Зеленського, який у воєнний час показує найбільшу гідність.

СЕО Favbet Tech Артем Скрипник наголошує: «Особисто для мене цензури не існує. Свобода вираження думки в карикатурі набагато більша. Основне завдання політичної карикатури – критикувати, а не створювати візуальні прикраси до подій. Через карикатури нам вдалося показати, хто насправді є лідером, а хто – лише робить вигляд».

Днями Володимир Зеленський оголосив про запуск глобальної ініціативи United 24. Головна мета проєкту – збір коштів на підтримку України. Кожен відвідувач сайту bigballs.in.ua може зробити донейт в один клік із будь-якої країни світу. 

Незважаючи на гумористичний підхід до одиниці виміру, сподіваємось на серйозне ставлення до результатів голосування.

Віримо у перемогу та Президента!