ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Прилуцький пенсіонер став мільйонером у грудні. Завдяки виграшу в лотерею і допомозі невістки 

НовиниПрилуцький пенсіонер став мільйонером у грудні. Завдяки виграшу в лотерею і допомозі...

У грудні жителю міста Прилуки Чернігівської області пощастило зірвати джекпот «Лото-Забава» – 3 000 000 гривень! Це вже 427-й мільйонер у цій лотереї, але він дуже особливий, адже це перший лотерейний мультимільйонер, який з’явився у «Лото-Забава» від початку війни.

Виграти пощастило 72-річному Йосипу Павловичу Куту. Пенсіонер бере участь у лотереї вже багато років, це його найулюбленіша розвага. Він багато років мріяв потрапити у студію «Лото-Забава» і так сталося, що його мрія здійснилася, більш того, у студію він потрапив як переможець, пише сайт міста Запоріжжя.

Наприкінці грудня у прямому ефірі розіграшу «Лото-Забава» пан Йосип отримав чек на 3 мільйони гривень.

«Я купую лотерейні білети кожного тижня, – розповідає пан Йосип. – Досить часто виграю – кілька разів вигравав по 7 000 гривень, вигравав побутову техніку, було й багато дрібних виграшів по 100, 250 гривень. Але я, як і будь-який інший учасник, хотів виграти велику суму. Я знав, що колись це станеться, бо секрет успіху – наполегливість. Виграє той, хто грає!».

Підтримати батька до студії «Лото-Забава» приїхав його син Сергій зі своєю родиною. Сергій не є учасником «Лото-Забава», але після успіху батька він планує поповнити ряди шанувальників цієї лотереї, а ось його дружина Іванна завжди підтримувала свекра і навіть вважає себе його «лотерейним секретарем», адже іноді саме вона допомагає йому з покупкою і перевіркою лотерейних білетів.

«Цього разу батько перевірив білет сам. Нам зателефонувала мати та каже, що батько плаче, адже виграв великі гроші у «Лото-Забава», я сказала, щоб він заспокоївся, ми все зараз перевіримо. Я зателефонувала до лотерейного оператора, передала інформацію про лотерейний білет, а нас у відповідь привітали з виграшем 3-х мільйонів гривень. Я не могла в це повірити, невже таке буває?!», – розповідає панна Іванна.

Виграні гроші пан Йосип планує витратити на навчання та відпочинок своїх онуків. Також він планує й далі грати і впевнений, що йому обов’язково пощастить виграти ще багато разів.