ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

На якого майбутнього президента України ставлять українці? 

НовиниНа якого майбутнього президента України ставлять українці? 

Найпопулярніші лоти для ставок – майбутні президенти. Серед них, окрім важковаговиків Зеленського та Порошенка тепер є і Ольга Полякова, яка оголосила про створення власної партії. 

Букмекери оцінюють можливість сенсаційних претендентів на посаду Президента. Серед них – два екс-головнокомандувачі країни, а також “Королева ночі”.

Усього через два роки, 2024-го, в Україні мають пройти чергові вибори Президента. Саме тоді добігає кінця п’ятирічний строк Володимира Зеленського, який був обраний головним головнокомандувачем країни у 2019 році.

При цьому саме Володимир Зеленський вважається фаворитом виборів Президента України 2024 року. Його головними конкурентами є екс-спікер Верховної Ради. Дмитро Разумков та колишній Президент країни Петро Порошенко.

Крім того, у букмекерів з’являються й несподівані кандидатури на цей посаду. Наприклад, дають коефіцієнт 50.00 на те, що наступником Володимира Зеленського стане журналіст Дмитро Гордон.

Також можна поставити і на те, що Президентом України буде Ольга Полякова. Коефіцієнт на популярну співачку становить 250, що дорівнює ймовірності 0,2%. 

Інші букмекери поринули у минуле, оцінивши прихід до влади екс-президентів Леоніда Кучми та Віктора Януковича. Котирування на обох дорівнюють 500.00 (імовірність 0,1%).