ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

КРАІЛ просить ліцензіатів не затягувати з платежами та зборами

НовиниКРАІЛ просить ліцензіатів не затягувати з платежами та зборами

КРАІЛ закликає до виконання зобов’язань у частині внесення щорічної плати за ліцензії, інформує сторінка відомства у соцмережах.

«В умовах війни кожна сплата на користь держави є значним внеском у спільній боротьбі з військовою агресією росії, свідченням стійкості нашої економіки, основою якої, перш за все, є бізнес та його рішуча підтримка.

Водночас забезпечення дотримання організаторами азартних ігор вимог законодавства — одне з пріоритетних завдань КРАІЛ як державного регулятора у сфері організації та проведення азартних ігор та лотерей», – наголошують у відомстві.

Так, до зобов’язань організаторів азартних ігор відноситься своєчасне внесення плати за отриману ліцензію/ліцензії. Тому, у КРАІЛ нагадують про положення Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», що, зокрема, регулює порядок проведення оплати за відповідні ліцензії:

▪️згідно цього Закону щорічна плата за ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор, а також за ліцензії на гральний автомат, гральний стіл, букмекерський пункт за кожен рік дії ліцензії сплачується не пізніше, ніж за тридцять днів до початку кожного наступного року дії ліцензії;

▪️розмір плати за ліцензію визначається розміром мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня року, в якому приймається рішення про видачу ліцензії, та сплачується щорічно рівними частинами.

«Пам’ятаймо, що поповнюючи державний бюджет, організатори азартних ігор не лише виконують свої зобов’язання, а й підтримують ЗСУ та наближають нашу перемогу!», – підкреслює держрегулятор.