ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

За яких умов до України може прийти найкращий букмекер в світі?

НовиниЗа яких умов до України може прийти найкращий букмекер в світі?

Букмекерська британська контора Bet365 вважається чи не найбільшим букмекером в світі. У Великобританії Bet5 у десятці найбільших приватних компаній.В Україні цей представник беттингу, на жаль, функціонує поки тільки у вигляді сайту з доменом ua, та й того – лише російською мовою. 

 

Партнер холдингу Parimatch Максим Ляшко розповідає, що українським ринком нині цікавиться чимало відомих букмекерських контор, серед яких є і bet365 та деякі інші бренди і підрозділи GVC (британська компанія, що спеціалізується на спортивних ставках і азартних іграх, володіє брендами partypoker, bwin, Sportingbet і багатьма іншими — пише НВ Бізнес), PokerStars, Fortuna, Adjarabet.

 

Компанія bet365 володіє 7 ліцензіями у престижних гральних зонах світу: Гібралтарі, Тасманії, Мальті, Данії, Великобританії, Іспанії та Італії. 

 

Вона є взірцем бетингу в світі. 

 

«Абсолютно всі замовили дослідження ринку», — говорив рік тому Ляшко, додавши, що до України завжди був «божевільний інтерес» в гральній індустрії, «але в поточних умовах, коли доходить до податків, на жаль, все стає на паузу».

 

Тому, для народних обранців поки лишається чинною задача щодо лібералізації податкового пресу в українській індустрії азарту.