ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

В Ізраїлі розіграють в лотерею 3000 пільгових квартир

НовиниВ Ізраїлі розіграють в лотерею 3000 пільгових квартир

19 жовтня місцеве міністерство будівництва оголосило в Ізраїлі чергову лотерею пільгового житла, вже третю таку акцію.

У лотерею розігрується право придбати нову квартиру за зниженою ціною із субсидією від держави. Нова лотерея відкриється 23 жовтня та завершиться 3 листопада 2022. У її рамках буде розіграно 3300 квартир. Більшість їх припадає на міста Беер-Шеву (850 квартир); Лод (788 квартир) та Ноф ха-Гіліль (609), повідомляють «Деталі».

У Єрусалимі за пільгове житло під час попередньої лотереї боролися близько 24 500 людей. Цього разу у лотереї розігруватиметься лише 35 субсидованих квартир у столиці. Також буде запропоновано житло в регіонах Офакімі, Тверії, Емануелі та Афулі.

З початку 2022 до цього часу в рамках державної програми розіграно близько 17 тисяч пільгових квартир. До кінця року планується розіграти ще приблизно 9 тисяч одиниць житла, що субсидується.

Як і у випадку з рештою лотерей, зареєструватися для участі можуть ізраїльтяни, які не мають житла. Для цього потрібний сертифікат щодо відповідності умовам лотереї – його можна оформити на сайті міністерства будівництва до 25 жовтня.

У рамках лотереї можна зареєструватися для участі у розіграші у трьох містах зі списку. При цьому можна брати участь у всіх лотереях у цих містах (тобто спробувати удачу з усіма будівельними проєктами, де розігрується пільгове житло).

Дата реєстрації в лотереї не має значення та не впливає на шанси на виграш.

Лотерею нині проводять у комп’ютеризованій системі, без контакту з людиною, під керівництвом спеціальної комісії та під час спостереження сертифікованого бухгалтера.