ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Сусідка щасливчиків, які виграли найбільший джекпот в Британії, хоче щоб вони полагодили паркан між їхніми будинками

НовиниСусідка щасливчиків, які виграли найбільший джекпот в Британії, хоче щоб вони полагодили...


У травні цього року Джо і Джесс Твейти виграли найбільший лотерейний джекпот в історії Великобританії, отримавши 184 мільйони фунтів стерлінгів. Хоча всі в їхньому житті раді за них, їхня сусідка сподівається, що вони все ж таки витратяться на те, щоб облагородити живий паркан, який межує між їхніми будинками.

74-річна Фейт Кокс (на фото) сказала: «Я була вражена, коли почула, що вони виграли в лотерею, я просто сподіваюся, що вони не підуть так просто… вони пообіцяли полагодити паркан. Як добре мати хороших сусідів, і вони прекрасна сім’я, паркан був у поганому стані роками, і я не можу дозволити собі його ремонтувати. Я пам’ятаю, як розмовляла з Джо, і він сказав, що вони планують поставити паркан між нашим майном. Це означало б, що я можу знести жахливий тимчасовий паркан. У них три поні, вівці, кури та дві собаки, а в мене також є собаки, тому це мало сенс», пише найвідоміший британський таблоїд The Sun.

На початку цього року Твейти придбали свій будинок ІІ категорії за 650 000 фунтів стерлінгів у крихітному селищі Корс в графстві Глостершир.

Сім’я фанатів коней викупила нерухомість із 4 спальнями, розташовану на чотирьох акрах землі, щоб їхні дочки могли займатися кінним спортом.

Вдова місіс Кокс коментує, що почути сміх двох маленьких дітей пари було «насолодою», і їй буде сумно, якщо вони не повернуться додому після великої перемоги.

«З тих пір, як вони виграли в лотерею, усі їхні тварини зникли, а поруч нікого немає, я навіть не знаю, чи повернуться Джо і Джесс», — сказала вона. – Мені сумно, вони були ідеальними сусідами. Я прожила тут 40 років, і було приємно мати сім’ю, яка живе по сусідству».

Місіс Кокс, колишній офіцер безпеки на іподромі Челтнем, сказала, що вперше зустріла Твейтів, коли одна з їхніх курей втекла і пройшла через зламану огорожу.

«Я пожартувала, що їла їхню курку на вечерю. Джесс прекрасна, дуже весела, вони здаються чудовою парою, і дивно, що вони виграли в лотерею. Вони володіють полями позаду, тому я бачу, як дівчата їздять на своїх поні, іноді їздять без сідел. Вони явно люблять своїх коней і більшість вихідних їздять на кінні шоу».

Під час прес-конференції, присвяченій виграшу в лотерею Твейти сказали, що вони хотіли б оновити стару побиту стайню, яка досі стоїть у них.

49-річний Джо та 44-річна дружина Джесс є найбільшими переможцями британської лотереї EuroMillions, які виграли джекпот у 184 мільйони фунтів стерлінгів за допомогою білета Lucky Dip.

Джо купив виграшний білет онлайн у вівторок, 10 травня, і наступного ранку отримав електронного листа з хорошими новинами. 49-річний гравець зізнався, що спочатку тримав приголомшливу перемогу при собі, тому що не хотів турбувати свою сплячу дружину: «Я подивився на суму і спочатку подумав, що це тисячі. Я був схвильований, тому що це змінило б життя і сплатило б за іпотеку. Я почав рахувати цифри, і тоді це було сюрреалістично та дивовижно. Я просто сидів там. Я не хотів будити Джесс, її будильник не мав спрацювати, тому я думав, що хай вона поспить».

Джо почав переглядати особняки за мільйон фунтів стерлінгів на веб-сайті нерухомості Rightmove, перш ніж повідомити про виграш своїй дружині за 45 хвилин.

На диво, пара приготувала каву й продовжила свій ранок, як завжди, перш ніж зателефонувати оператору лотереї Camelot о 8 ранку.

Джо одружений з Джесс 11 років і має двох дітей молодшого шкільного віку.

Містер Твейт має двох дорослих дітей від його попереднього шлюбу з 50-річною акушеркою Сарою Фрост.

Місіс Твейт разом зі своєю сестрою керує перукарнею, а її чоловік працює менеджером із продажів.

Джо підкреслив, що з його колишньою дружиною вони у нормальних стосунках, і зазначив, що вона «задоволена», що ця перемога означатиме для їхніх дітей у майбутньому.

Подружжя оприлюднило в середу 18 травня повідомлення про виграш, а в четвер 19 травня розбили пляшку шампанського, щоб відсвяткувати. Чек на виграш вручали у прямому ефірі.