ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Ставка на рожеву панаму та 11 млн грн

НовиниСтавка на рожеву панаму та 11 млн грн

Це здається неймовірним, але за звичайну плетену панаму рожевого кольору вдалося вторгувати 11 млн грн. А все тому, що саме цей головний убір носив соліст гурту Kalush Orchestra Олег Псюк під час травневих виступів колективу на Євробаченні. 11 млн грн – найбільша і найдорожча ставка на публічному благодійному аукціоні за предмет одягу в Україні. Організатор торгів волонтер та шоумен Сергій Притула написав у фейсбуці у неділю 29 травня, що він вражений результатами.

Kalush офіційна сторінка дякую, що дали можливість зробити це!!!

Вітаю переможців розіграшу і аукціону!

Дякую усім, хто донатив.

Дякую команді, яка організувала всі процеси і сьогоднішній стрім!!!

Хороший був день, люблю таке;)))))!!!

Але і це ще не все. Також одним із лотів був і головний приз 66-го Євробачення – кришталевий мікрофон, який також виставили на торги. За статуетку вдалося виручити взагалі нечувані кошти – майже $1 млн у крипті. Ставку зробила українська ай-ті компанія Whitebit, повідомив Олег Псюк.

Друзі, ви неймовірні! Ми вдячні кожному з вас, хто донатив кошти на цей аукціон, і особливо вдячні команді Whitebit, які викупили кубок за 900 000$ та з цього моменту стають правовласниками нашого кубку
Підпишіться на них, вони справді цього заслужили
.

Усі виручені кошти 11 000 000 гривень + 900 000$ за кубок підуть на придбання комплексу БПЛА PD-2 для українських захисників, оголосив результати торгів Сергій Притула.