ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

SBC Summit Barcelona 2021: з чим приїхали туди представники української КРАІЛ

НовиниSBC Summit Barcelona 2021: з чим приїхали туди представники української КРАІЛ

Українська делегація від Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей долучилася до міжнародної конференції SBC Summit Barcelona 2021. 

 

До цьогорічної міжнародної конференції та виставки SBC Summit Barcelona 2021 приєдналося українське представництво Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Варто зауважити, що подія у Барселоні – один з топових експо у світі гемблінгу, потрапити куди саме по собі досягнення.

 

Барселонський самміт – масштабний захід, на якому представники профільних організацій, асоціацій та регуляторних органів обмінюються знаннями та обговорюють питання, що постають перед галуззю, та розкривають глобальні тенденції розвитку грального ринку. Цього року подія зібрала представників більш ніж 450 компаній, організацій у сфері гемблінгу. У панельних дискусіях взяли участь понад 250 експертів і спікерів, які розповіли про аспекти розвитку глобального ринку азартних ігор.

 

Голова українського держрегулятора – Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Іван Рудий взяв участь у дискусії «Розвиток гемблінгу, державної політики та нових можливостей для ринку азартних ігор в Україні», інформує сторінка КРАІЛ у соцмережах.

 

За його словами, КРАІЛ працює над тим, щоб гральний бізнес функціонував за зрозумілими та прозорими правилами. Пріоритетними завданнями відомства є розробка необхідної нормативно-правової бази, створення державної системи онлайн-моніторингу, захист прав споживачів.

 

Крім того, представники української делегації розповіли про побудову комунікації з експертним середовищем і громадським сектором; механізми, які використовуються задля налагодження діалогу з представниками ринку та професійними організаціями.

 

Українське представництво вважає, що подальший розвиток цих ключових напрямків буде підживлювати інтерес потенційних стейкхолдерів, міжнародних партнерів для інвестицій в легальний, прозорий ринок в Україні.