ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Повідомити про нелегальний заклад може кожен: у КРАІЛ оприлюднили відповідну форму

НовиниПовідомити про нелегальний заклад може кожен: у КРАІЛ оприлюднили відповідну форму

Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей долучається до процесу боротьби із підпільним гральним бізнесом. І допомогти посадовцям у цьому може кожен свідомий громадянин, для цього потрібно лише заповнити спеціальну форму. 

 

 

Як повідомив зі своєї сторінки у фейсбуці голова КРАІЛ Іван Рудий, перевірити чи має будь-який заклад легальний статус – можно у реєстрі ліцензіатів. Мало того…

 

 

“Кожен українець може бути включеним у процес детінізації та попередити регулятор про діяльність нелегального грального закладу чи вебсайту. Для цього необхідно зробити кілька простих кроків:

1. Перевірити організатора у Реєстрі ліцензіатів на офіційному сайті КРАІЛ (посилання – https://gc.gov.ua/ua/Litsenziini-reiestry.html).

 

2. Повідомити про порушення у сфері азартних ігор письмово за допомогою заповнення спеціальної електронної форми (посилання – https://cutt.ly/6R7ULDq) (Не забудьте, що для заповнення Google форми необхідна авторизація у Вашому Google акаунті) або за телефоном безкоштовної Гарячої лінії 0800-50-13-77″, – говорить Рудий.

 

Також у КРАІЛ зауважують – такі повідомлення від очевидців дуже важливі, оскільки саме вони є підставою для звернення держрегулятора до правоохоронних органів; направлення вимоги щодо обмеження доступу на (з) території України до вебсайту; здійснення заходів державного нагляду (контролю).