ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Кузена Тайсона Ф’юрі зарізали в результаті “безглуздого” нападу

НовиниКузена Тайсона Ф'юрі зарізали в результаті "безглуздого" нападу

31-річний Ріко Бертон був одним із двох чоловіків, на яких напали в популярному районі Гуз Грін в Алтрінчамі, Великий Манчестер, в неділю 21 серпня.

Розслідування вбивства було розпочато після того, як двоюрідний брат Тайсона Ф’юрі був зарізаний насмерть під час “безглуздого” нападу біля бару, повідомляють Sky News.

31-річний Ріко Бертон і 17-річний хлопець отримали колото-різані поранення, останній опинився в лікарні з тяжкими травмами.

Представники громадськості надали першу допомогу обом постраждалим на місці події, яке було описано як «популярне нічне місце», яке попри пізню годину було велелюдним.

Детектив-суперінтендант поліції Великого Манчестера Бен Еварт сказав на прес-конференції: «Обидві жертви повинні були повернутися додому після того, як вони провели вечір з друзями».

Двоє чоловіків у віці 21 і 20 років були заарештовані за “спонтанний і незапланований” напад, додав він.

Вони залишаються під вартою після того, як пан Бертон помер від отриманих травм у лікарні.

Глава поліції Еварт висловив свої «щирі співчуття родині та друзям Ріко», а також родині та друзям 17-річного підлітка, і їх підтримують спеціальні офіцери.

Прес-конференція поліції відбулася після того, як Ф’юрі опублікував в Instagram повідомлення про те, що його двоюрідний брат помер після того, як отримав «ножове поранення в шию».

RIP Ріко Бертон – нехай Господь Бог дарує тобі добре місце на небі, до нових зустрічей“, – сказав боксер та чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі.

Тренер з боксу та друг сім’ї Стів Іган, який тренував і Ф’юрі, і Бертона, сказав Sky News: «.. вранці мені подзвонили, і я міг відразу заплакав. Я знав Ріко приблизно з 14 років. Він був фантастичним хлопцем… чудовим хлопцем».

Ф’юрі використав свій пост у соцмережах, щоб вимагати суворіших вироків за злочини з ножем.

Описуючи насильство як «пандемію», 34-річний чоловік сказав: «Це стає смішним – ідіоти носять ножі. Це потрібно припинити. Ви не знаєте, як це важко, поки це не стане одним із ваших. Життя дуже цінне, і його можна забрати дуже швидко. Насолоджуйся кожною миттю».

За минулий рік кількість злочинів із застосуванням ножа в Англії та Вельсі зросла на 10% із загальним числом 49 027 інцидентів за цей період – порівняно з 44 642, згідно з даними Управління національної статистики.