ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Чернівчанин виграв понад чверть мільйона на жіночому футболі

НовиниЧернівчанин виграв понад чверть мільйона на жіночому футболі

Спортивний прогноз став напрочуд вдалим для жителя Чернівців. 

Чергового зірваного джекпоту у “Спортпрогнозі” довелося чекати майже місяць. Попередній знайшов свого власника ще у вересні, а далі була серія з 22-х тиражів поспіль, протягом якої жодному з прогнозистів не вдавалося вгадати всі 12 результатів. І ось нарешті сталося!

За результатами 009 тиражу володарем джекпоту став житель Чернівців, який зареєстрував свої прогнози у середині жовтня. Він зіграв за системою вартістю 320 гривень, у якій було  шість “ординарів” і шість “подвійних”. 

«Наш переможець не сумнівався в перемогах “Арсеналу”, “Лестера”, “Осасуни”, “Дегерфорса”, “Серветта” і жіночої “Роми”. Цікаво, що у другій та одинадцятій парах виключалася нічия.

Потрібно відзначити, що головного героя 009 тиражу не злякала жіноча Ліга чемпіонів, яка саме зараз дебютувала у “Спортпрогнозі”. І саме в цьому турнірі сталася головна сенсація четверга!», – інформує сайт МСЛ

Футболістки “ПСЖ” на своєму полі поступилися “Челсі”, на що було зроблено 14% ставок. Разом із тим домашню перемогу жіночого складу “Роми” над празькою “Славією” прогнозисти оцінили у 84% ставок, це найпростіший результат тиражу.

Загальний виграш за чеком склав 265 946 гривень. Це вже дванадцятий джекпот, зірваний у “Спортпрогнозі” від початку року. Загальна сума зірваних джекпотів – 3 530 000 гривень.