ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Азартні китайці в липні купили лотерейних білетів на $5,6 млрд

НовиниАзартні китайці в липні купили лотерейних білетів на $5,6 млрд

У Китаї б’ють рекорди продажі лотерей. В липні продали білетів на 36,25 млрд юанів (близько $ 5,6 млрд). Це на 96 млн юанів (близько $15 млн) більше, ніж за аналогічний період минулого року/ Такі дані міністерства фінансів КНР оприлюднила державна Інформаційна агенція Синьхуа, пише сайт “Українські новини“.

За даними міністерства, продажі лотерейних квитків для підтримки системи соціального забезпечення Китаю у червні склали 11,25 млрд юанів, в той час як продажі лотерейних квитків для підтримки спортивної індустрії країни досягли 25 млрд юанів.

За перші сім місяців року загальний обсяг продажів лотерей склав 214,68 млрд юанів, тим самим, він зріс на 34,1% в річному обсязі. З січня по липень лотерея продавалась так: білетів на підтримку соціального забезпечення китайці купили на 78,95 млрд юанів, а білетів на підтримку спортивної індустрії на 135,73 млрд юанів.

Згідно з правилами контролю за лотереями в Китаї, кошти, отримані від продажу лотерей, використовуються для адміністративних витрат, проєктів суспільного добробуту і призових виграшів.