ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Зірку онлайн-покеру звинуватили у використанні VPN

НовиниЗірку онлайн-покеру звинуватили у використанні VPN

Одного з найуспішніших онлайн-гравців планети шведського покериста Нікласа Астедта “упіймали” на використанні VPN для гри в онлайні (що є порушенням правил), щоправда, звинувачення нічим конкретним так і не закінчилися.

Як повідомляє видання «Сегодня», цими днями у Лас-Вегасі проходить Світова серія покеру. Ігри відбуваються у live-режимі, оскільки у мецці азарту заборонено грати в онлайн-покер.

Але без курйозів не обійшлося. Відомий гемблер-стрімер Мортен Оттонсен опублікував на своїй сторінці у Twitter гіпотезу, що начебто шведський гравець Ніклас Астедт порушує ці правила. Мортен заявив, що він вивчив активність Астедта за тиждень і побачив, що 7 листопада гравець брав участь у WSOP Main Event, а також брав участь у дорогих турнірах в одному з онлайн-румів.

15 листопада Ніклас знову був помічений на Світовій серії. Оттонсен не вірить, що Астедт злітав на один день додому і звернувся до служби підтримки руму на питання щодо вивчення можливого використання гравцем VPN.

Служба підтримки пообіцяла розібратися, проте за Нікласа вирішив заступитися відомий британський покерист Патрік Леонард. Гравець заявив, що поговорив зі спортсменом і виявилося, що він не лише літав додому на вихідні, але навіть не грав у Головній події Світової серії покеру.

Як підсумок, оглядач потрапив у вельми незручне становище. Через обурення спільноти покеру стример був змушений видалити повідомлення і пов’язані з ним відповіді. Сам 31-річний Астедт цю ситуацію не коментує.