ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

За підозрюваного у хабарництві в. о. голови КРАІЛ Гетьмана внесли заставу в 5 млн грн

НовиниЗа підозрюваного у хабарництві в. о. голови КРАІЛ Гетьмана внесли заставу в...

За члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Євгена Гетьмана, якого НАБУ і САП підозрюють в отриманні неправомірної вигоди, внесли понад 5 мільйонів гривень застави.

 

Про це в коментарі виданню “Українська правда” повідомила речниця Вищого антикорупційного суду Олеся Чемерис.

 

Увечері 25 серпня за члена комісії з регулювання азартних ігор і лотерей внесли заставу“, – зауважила керівниця відділу комунікацій Вищого антикорупційного суду.

 

За її словами, заставу у розмірі 5 мільйонів 658 гривень внесла фізична особа. Відповідно довідку про внесення коштів суд видав цій особі. Пані Чемерис також нагадала, що арештованих зазвичай звільняють з-під варти одразу після того, як за місцем утримання надають довідку про внесення застави.

 

Як ми повідомляли, 20 серпня НАБУ і САП викрили на гарячому в. о. голови КРАІЛ Євгена Гетьмана: під час отримання хабаря у розмірі $90 тисяч. Таку суму, за інформацією слідства, член Комісії вимагав за сприяння у наданні дозволів та ліцензій у сфері грального бізнесу для підприємств Чернігова і Запоріжжя.

 

22серпня ВАКС обрав для Гетьмана запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 5 млн 658 грн застави.