ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

“Вишні”, слоти та перший мільйон: це все про новий кліп Wellboy

Новини"Вишні", слоти та перший мільйон: це все про новий кліп Wellboy

Поп-виконавець та автор хіта-сенсації “Гуси” Антон Вільбой випустив нове відео “Вишні”, зняте у гемблінг-стилістиці, де окрім затишних бабусь та компоту в банках – є кадри, як співак грає на слот-машині та вибиває вишеньки. Реліз роботи відбувся 22 жовтня. Новий кліп за три дні встиг подолати позначку у мільйон переглядів – 1,12 млн переглядів станом на 25 жовтня. 

 

Як пише сам виконавець зі своїх сторінок у соцмережах, удача та азарт зіграли не останню роль в сюжеті та ідеї цієї відеороботи.

 

– «Я підкинув вишню в небо, не попав до рота» – це про те, шо люди часто фантазуюють про своє майбутнє, але без прикладених зусиль підкинута вишня не потрапить до рота. В момент, коли вишня підкинута і летить у повітрі, вам потрібна удача або майстерність, щоб вона потрапила у відповідну точку. Переслухавши трек хоч 100 разів, кожного разу ви будете знаходити щось нове у звучанні!

 

 

Зрежисував кліп – Євген Тріплов, він же і подякував команді, відповідальній за картинку та VFX зі слотами, зокрема, уродженцю Запоріжжя, продюсеру та режисеру Павлу Мусіну, співвласнику продакшн-компанії “NEBO“, відомій співпрацею та рекламними роликами для вітчизняного бетингового бренду “Vbet”.

 

 

Антону Вільбою (це справжнє прізвище) – 20 років. Хлопець народився в селі Грунь Охтирського району Сумської області. Після школи вступив до КНУКіМ на фах режисера естради.

 

Антон став відомий після Х-го сезону шоу “Х-фактор”. У команді судді Насті Каменських понад півтора роки тому хлопець посів третє місце.

 

Згодом, як зізнався співак, він тривалий час лікував депресію. Потім, він потрапив на очі продюсеру Юрію Бардашу, який почав розкручувати виконавця під псевдонімом Wellboy, тоді й з’явилася перша спільна робота – хіт “Гуси”. На сторінці співака її переглянули близько 11 млн разів.

 

 

Улюблений інструмент – гавайська маленька гітара – укулеле.