ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

У Києві судитимуть «13 друзів Оушена», які організували мережу нелегальних закладів із щомісячним обігом у 1 млн грн

НовиниУ Києві судитимуть «13 друзів Оушена», які організували мережу нелегальних закладів із...

Створили цей бізнес вінницькі «13 друзів Оушена». Навіть війна та російські ракетні обстріли не завадили. 

Щомісячний дохід учасників злочинної схеми, які створили мережу підпільних гральних закладів у Києві, становив від 900 тисяч до 1 млн гривень.

Організував цей бізнес 43-річний уродженець Вінниччини, який безпосередньо забезпечував фінансування мережі й координував дії інших учасників злочинної групи. Інтернет-казино маскували під нежитлові приміщення, оформлені на підставних осіб, і які розташовувалися в різних районах Києва.

Персонал закладів підбирали за результатами ретельної перевірки, вони працювали позмінно. Жінки працювали тут адміністраторами та касирами, а чоловіки забезпечували роботу комп’ютерів для безперервного доступу до азартних ігор, а також займалися охороною закладів. Для заохочення гравців їх безкоштовно пригощали напоями та надавали можливість грати в борг (що прямо забороняє чинне законодавство!).

Діяльність злочинної організації припинили оперативники управління стратегічних розслідувань у м. Києві, слідчі Дніпровського управління поліції спільно з Київською міською прокуратурою. У закладах вилучили майже сотню комп’ютерів. Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. 13 обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна, інформує Національна поліція України.