ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

У готелі “Волтер” відкриється слот-зал

НовиниУ готелі "Волтер" відкриється слот-зал

У готелі “Волтер” встановлять гральні автомати. Відповідні дозволи на 13 слот-машин заявнику ТОВ “Ройал” погодила Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей, інформує портал держрегулятора. 

 

Стоятиме обладнання на першому поверсі готелю. Відповідне рішення КРАІЛ погодила 3 вересня 2021.  

 

Також документ доступний для ознайомлення і на сайті GC у розділі “Засідання КРАІЛ” – “Усі рішення та розпорядчі документи КРАІЛ”. 

 

Як ми повідомляли, ТОВ “Ройал” – це українсько-чеське спільне підприємство, цей бізнес афілійований з родиною депутата Львівської міської ради Ореста Печенка (один зі співвласників мережі закладів-пекарень “Львівські круасани”) та його іноземним бізнес-партнером. Попередньо, гральну зону в готелі облаштують на першому поверсі, її площа – 417,8 м2. Після відкриття зала працюватиме під брендом Royal Club.

 

Бенефіціарними власниками «Ройалу» є громадянин Чехії Іво Валента (через чеську компанію «Синот В», що володіє відомою у Чехії однойменною лотереєю), а також жителі Львова Юрій Дземінський та Руслан Печенко. Останній є рідним братом депутата Львівської міської ради Ореста Печенка.