ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Клієнт William Hill заробив 28000% прибутку від мінімальної ставки

НовиниКлієнт William Hill заробив 28000% прибутку від мінімальної ставки

Минулими вихідними один користувач William Hill отримав величезний прибуток від простих спортивних ставок. Проста ставка на акумулятор, або парлей, вразила всі його сегменти, перетворивши 1 фунт на 28 000 фунтів стерлінгів.

За даними The Sun, гравець відомої букмекерської компанії William Hill на минулих вихідних отримав вражаючий дохід. Клієнт поставив 1 фунт (1,31 долара США) і перетворив його на 28 000 фунтів стерлінгів (36 654 доларів США). Це робить ставку однією з найуспішніших на вихідні, пише Casino.org.

Учасник вибрав сім футбольних ігор зі всієї Європи, кожна з яких має різні шанси на перемогу. Лише після завершення останньої гри гравець міг почати святкувати. Адже було понад 28 000 причин стрибати від радості.

«Це були неабиякі вихідні для кількох наших клієнтів, оскільки трішки удачі, змішаної з великими надіями, довели, що кожен з гравців зміг взяти великий банк», – заявив речник William Hill Тоні Кенні.

Інша невідома особа додала 16 матчів у свій квиток, вибираючи ігри з усієї Європи. Коли в останній грі пролунав фінальний свисток, настав час святкувати. 5 фунтів стерлінгів (6,55 доларів США) перетворилися на 25 000 фунтів стерлінгів (32 727 доларів США).

У США ці пропозиції називають парлейними ставками. У Європі вони відомі як акумулятори. У будь-якому випадку, мета полягає в тому, щоб об’єднати кілька варіантів ставок, таких як грошова лінія різних ігор, в одну ставку. Якщо всі компоненти виграють, ставка виплачується. Якщо не вдається лише один, вся ставка розпадеться.

Розвінчування міфів про спортивні ставки

Є багато дискусій про плюси та мінуси легальних ставок на спорт. Лінія розділу і хто обстоює яку сторону добре помітні.

Дослідження показали, що більше 61% гравців вважають ставки на спорт – це не що інше, як розваги. Вони в ньому заради гострих відчуттів. 51% насолоджуються цим дозвілям.

Ставки на спорт не є схемою швидкого збагачення, і досвідчені гравці знають це. Однак зробити букмекерство прибутковими можна. Це вимагає розвитку навичок і досвіду, а також розуміння, як практично функціонує будь-що.

Численні дослідження в усьому світі показують різний ступінь залежності від азартних ігор, або «проблемних азартних ігор». Проте майже в усіх випадках рівень нижче 5%. У Великобританії та США цей відсоток становить менше 4%. В Австралії це менше 2%. В Іспанії цей показник менше 1%.

Ставки на мільярди

Світовий ринок азартних ігор значною мірою залежить від ставок на спорт. За даними Statista, на цей сегмент припадає приблизно 30-40% усієї галузі.

Індустрія спортивних ставок буде коштувати 93 мільярди доларів протягом року. Це на 34 мільярди доларів більше, ніж три роки тому.