ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Каліфорнійка виграла в лотерею… завдяки поштовху

НовиниКаліфорнійка виграла в лотерею… завдяки поштовху

Переможниця каліфорнійської лотереї, яка виграла 10 мільйонів доларів, стала щасливицею в результаті нещасного випадку після того, як її штовхнула людина.

Іноді варто наштовхнутися на іншу людину

Лакведрі Едвардс представники державної лотереї повідомили, що вона виграла 10 мільйонів доларів у каліфорнійській скретч-грі.

Інцидент стався в супермаркеті Vons в Тарзані, Каліфорнія, у листопаді торік. Едвардс стояла перед лотерейним автоматом магазину. Вона хотіла грати. Але не була впевнена, яку гру вибрати. Потім на неї наткнувся «якийсь грубий чоловік».

«Він просто зіткнувся зі мною, нічого не сказав і та вийшов за двері», – згадала Едвардс у заяві, опублікованій лотереєю в середу 6 квітня.

Від удару її рука натиснула на кнопку, щоб отримати корінець Scratchers за 30 доларів США 200X. Спочатку вона була розчарована. Жінка поклала 40 доларів у автомат і хотіла купити кілька білетів на менш дорогі ігри, що було її типовою покупкою. Все ще розчарована і розлючена на людину, яка її штовхнула, вона покинула магазин. Жінка повернулася до своєї машини.

Едвардс все одно вирішила подряпати білет. Виявилося, що вона щойно стала мультимільйонеркою.

Багата реалізація

«Спочатку я не дуже в це повірила, але виїхала на автостраду 405 і продовжувала дивитися вниз на [білет]… Я ледь не розбила свою машину», – згадувала жінка.

Вона зупинилася. Вона продовжувала дивитися на подряпаний білет. Вона сканувала його за допомогою лотерейного додатка.

«Я просто думала, що це не може бути правильно», – згадує Едвардс. «Я досі в шоці. Все, що я пам’ятаю, коли я дізналася, скільки я щойно виграла, сказала: «О боже, я багата!»

Вона збирається витратити частину грошей на покупку будинку. Вона також хоче створити некомерційну організацію.

Супермаркет Південної Каліфорнії, де був придбаний білет, отримає бонус у розмірі 50 000 доларів.

Від сміття до багатства

Це не перший випадок, коли комусь пощастило в державній лотереї.

Цього тижня видання Casino.org повідомило, що гравчиня виграла джекпот у лотереї Вірджинії у розмірі 110 000 доларів США Cash 5 під час розіграшу 24 лютого. Була одна проблема: вона випадково викинула білет у смітник.

Вона дивилася крізь сміттєві баки. Вона стала хвилюватися. Але потім вона помітила білет. Він був покритий кавовими плямами. І важливий штрих-код також був заплямований. Місцевий продавець сказав жінці на ім‘я Еліотт, що вони не можуть підтвердити білет. Це її не зупинило.
Все ще рішуче налаштована, вона відправилася в зону призів лотереї Вірджинії в Хенріко. Співробітники лотереї змогли підтвердити, що продаж є законним. Щасливиця отримала джекпот в 110 000 доларів.