ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Дженніфер Лопес запалила на гральних автоматах і презентувала власну відеогру (Фото)

НовиниДженніфер Лопес запалила на гральних автоматах і презентувала власну відеогру (Фото)

Одна з найвідоміших на планеті селебрітіз співачка Джей Лоу зробила вельми незвичне промо своєї лінії взуття для американського взуттєвого маркет-плейсу DSW. Зірка зробила гарячий фотосет у розрекламованих чобітках на тлі… гральних автоматів. Щоправда, це були не слот-машини, а пінбольні. 

 

Від звичайних слотів-автоматів їх відрізняє те, що у них грають не на гроші, а на очки та призи. У Японії деякі пінбольні автомати прирівняні до гральних, там є навіть власний різновид – патинко. Цей вид азарту вельми популярний серед місцевих жителів.

 

Фото – інстаграм Greg Swales

 

Фотосет 52-річної Дженніфер Лопес став подією, що пожвавила інтерес до цих гаджетів. Щоправда, промо на тлі гральних автоматів мало і певний зиск, оскільки ще у вересні цього року співачка випустила першу у своїй кар’єрі 8-бітну інтерактивну відеогру. Продукт розміщений на платформі, де продається лінія взуття JLo, зокрема, гра занурить споживачів у анімовані інтерпретації трьох міст, які суперзірка називає своїм домом: Нью-Йорк, Лос-Анджелес і Майамі.

 

Кадр – Hola.com

 

У грі є власний аватар Дженніфер, гравці просуваються по рівнях, які мають ностальгічну 8-бітну естетику та нагадують культове життя співачки. Учасники будуть орієнтуватися на аватар JLo, щоб стрибати вулицями міст, збираючи рожеві чобітки, щоб отримати очки, і в кінцевому підсумку дістатися до магазину DSW, оточеного колекцією співачки сезону осінь-2021. Протягом усієї гри учасники отримують підбадьорливі повідомлення від Дженніфер та інші особливі сюрпризи і подарунки.