ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Британці та українці зняли круту рекламу для лондонських букмекерів в київській кав’ярні

НовиниБританці та українці зняли круту рекламу для лондонських букмекерів в київській кав'ярні

Відомий британський бренд беттингу та гемблінгу Ladbrokes Casino у партнерстві з українським продакшном Radioaktive Film та лондонською компанією Rogue Film зняли просто у київській кав’ярні “Світ кави” рекламний ролик. Зйомки проходили цього літа неподалік від Поштової площі, інформує видання “БЖ“.

 

https://www.instagram.com/tv/CUCnT3ulOyl/?utm_medium=copy_link

 

Ladbrokes Coral – одна зі старійших та найповажніших британських букмекерських компаній. Заснована у 1886, двома агентами-букмекерами кінних перегонів Швіндом та Пеннінгтоном. Ідея прийшла їм у голову, коли чоловіки заробляли на життя тренуванням коней у с. Ледброук Холл у графстві Ворвікшир та прийомом ставок. Спочатку партнери займалися беттингом виключно на кінні перегони, але в 1902, коли перспективи фірми по розширенню стали явними, до бізнесу приєднався містер Бендір. Він переконав своїх нових партнерів, що на додаток до ставок на кінські перегони людям треба дати можливість грати і на інші події. Підприємство перемістилося в Лондон і свою назву отримало на честь села Ледброук, де і попервах заробляли на життя засновники.

 

Фото – інстаграм Radioaktive Film

 

Нині це транснаціональна корпорація. Ladbrokes виступає в якості роботодавця для двадцяти п’яти тисяч працівників. Головний офіс в Лондоні. Раніше компанія володіла правами за межами Сполучених Штатів на всесвітньо відомий готельний бренд Hilton, тож, 1999 по 2006 Ladbrokes була відома як Hilton Group plc. У листопаді 2016 Ladbrokes придбала Gala Coral Group і змінила назву на Ladbrokes Coral.

 

Компанія зареєстрована на Лондонській фондовій біржі та була учасником індексу FTSE 250, поки її не придбала GVC Holdings (нині Entain) у березні 2018.