ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Ukrainian Gaming Week у вересні 2021-го: топ-спікери та краще у світовому гемблінгу

НовиниUkrainian Gaming Week у вересні 2021-го: топ-спікери та краще у світовому гемблінгу

Подія осені в Києві – 14 та 15 вересня стартує Ukrainian Gaming Week. Захід обіцяє бути цікавим, насамперед, з точки зору розмаїття спікерів: від вітчизняних посадовців до топ-менеджерів та провідних візіонерів гемблінг-індустрії. Про деяких співрозмовників UGW ми розкажемо детальніше. Окрім того, організатори анонсують виставку кращих світових здобутків гральної індустрії, лекторій та афтепаті. 

 

 

 

Подія об’єднає 100 експонентів і стане ключовим майданчиком, де будуть представлені продукти та послуги для гральної індустрії від компаній з усього світу. Організатори обіцяють: відвідувачі отримають унікальну можливість поспілкуватися з представниками топових компаній індустрії, а також знайти оптимальні рішення для створення чи розвитку власного бізнесу.

 

Серед спікерів – один з топових білоруських IT-підприємців, засновник BelGameDev Ярослав Кот, регіональний координатор по Східній Європі та Азії Міжнародної асоціації розробників ігор (IGDA).

 

Ярослав Кот, IT-підприємець з Білорусі. Фото з власної сторінки у соцмережах

 

– PhD, магістр бізнесу (MBA), магістр психологічних наук (MPsych);

– розробник і дослідник ігор із досвідом понад 25 років;

– Adviser on Game Development at Roboto Global

– співвласник та юридичний партнер компанії Business Advisers – Law & Tax Firm;

– співорганізатор премії Central and East European Games Awards;

– Former Regional Coordinator for Eastern Europe and Asia of International Game Developers Association (IGDA);

– автор і співавтор понад 100 книг і статей про ігри, закони та бізнес;

– працював у компаніях AOL, Wargaming, «Газпром», China Telekom Global, White Wolf, Elemental Games та інших;

– Academic Advisory Board Game Research Association of Poland.

 

Інший спікер – український СЕО компанії Playtini та підприємець Антон Тлустий. Він розвиває напрямок iGaming. Це глобальне ігрове співтовариство, яке об’єднує операторів казино, гравців, постачальників програмного забезпечення і розробників ігор, юрисдикційні та фінансові органи, блогерів і фахівців з маркетингу з усього світу. iGaming – величезні клієнтські бази та масиви даних, за допомогою аналізу яких нині розвивається гральний бізнес та монетизується трафік в онлайн-гемблінгу.

 

Антон Тлустий. Фото зі сторінки у соцмережі

 

Потенціал у галузі є і великий. У 2021 році обсяг ринку онлайн-гемблингу досягне €65 млрд. І буде зростати надалі, переконаний маркетолог Playtini і арбітражник гемблінгу з багаторічним стажем Володимир Лучанинов.

 

Усі деталі та програма UGW тут.