ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

У передостанній день останнього в році пленарного тижня будуть розглядати 2713-д

НовиниУ передостанній день останнього в році пленарного тижня будуть розглядати 2713-д

Як повідомляє телеграм-канал народного депутата Ярослава Железняка, останній в році пленарний тиждень у парламенті буде доволі насиченим. Передовсім тому, що народні обранці планують розглянути вражаючу кількість законотворчих документів, зокрема, і законопроєкт щодо послаблення податкового тиску на гральну сферу 2713-д. 

«У понеділок розпочнеться останній цьогорічний пленарний тиждень у Раді. Судячи з проекту, порядок денний буде взагалі без резонансних та/або політичних питань. До того ж ніхто активно не збирає депутатів на рекордні явки, тому тиждень має бути спокійним…», – вважає нардеп Железняк.

Багатостраждальний податковий законопроєкт, який вже укотре парламентарі не можуть винести на розгляд у другому читанні, планують проголосувати у четвер – 16 грудня. Єдина заковика – саме на цей день можуть влаштувати позачергове засідання щодо розгляду медичних законопроєктів – продовження процесу медреформи, автономізації державних медзакладів тощо.

Ярослав Железняк. Фото з власної сторінки у соцмережах

«У вівторок може бути позачергове засідання щодо медичних законів. Ще є ймовірність позачергового засідання у четвер, але оскільки це передостанній робочий день тижня, потенціалу може і не вистачити,», пише Железняк.

У четвер – за планами:
– Стимули для виноградарства #2064
– антитютюновий законопроект #4358
– розподіл у місцеві бюджети акцизу з роздрібного продажу тютюнів #5719
Зменшення оподаткування грального бізнесу # 2713-д.

П’ятниця
– закон про спорт ветеранів #5526
– е-квиток на громадський транспорт #5705.

Нагадаємо, що документ 2713-д – є одним з найочікуваніших для розгляду та ухвалення законопроєктів України, оскільки він дозволить лібералізувати податки та зробити інвестиційно привабливою сферу азартних ігор для іноземних інвесторів.