ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

У КРАІЛ пройшли курс домедичної допомоги

НовиниУ КРАІЛ пройшли курс домедичної допомоги

Як показують новини та обставини, надто ті, що мали місце на вихідних, коли росіяни поцілили у житлову багатоповерхівку в Києві, знання з домедичноі допомоги – нікому не будуть зайві.

«Зараз, коли ми живемо в умовах війни, особливо важливо володіти базовими навичками першої домедичної допомоги, та знати алгоритм дій у випадку критичної ситуації. Саме тому на цьому тижні Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей організувала тренінг з надання ПДД для працівників, який провела Подільська районна організація Товариства Червоного Хреста міста Києва», – інформує сторінка відомства у соцмережах.

Від інструктора організації учасники дізналися про те, як коректно визначити стан постраждалого, перевіряти свідомість та дихання, зупиняти кровотечу. Також розглянули етапи надання допомоги, які забезпечать сталий стан людини.

За словами голови Подільської районної організації ТЧХУ в м. Київ Альони Гребенчукової проводити такі тренінги в державних установах важливо. До того ж, оформити запит на проведення навчання може будь-який держорган чи компанія.

«Враховуючи те, що наразі Київ — місто, в якому знаходиться велика кількість вимушено переміщених осіб, то куди вони звертаються в першу чергу, коли приїжджають? Звісно, в державні органи. Ніхто не знає, в яку хвилину може статися критична ситуація, тож дуже важливо, щоб посадовці, які працюють в державних установах, вміли надавати першу допомогу.

Кожен охочий може зайти на офіційний сайт Товариства Червоного Хреста в Україні та в розділі “Перша допомога” заповнити заяву онлайн і залишити свої контактні дані. Наші спеціалісти зателефонують і запропонують записати вас на найближчу дату проведення тренінгу. Або звернутися у найближче відділення ТЧХУ з проханням про те, що хочете пройти навчання і там отримати більш детальну інформацію про тренінги, які проходять саме у вашому районі», — розповіла вона.