ТВОЇ НОВИНИ ПРО АЗАРТ

Грудневий азартний гороскоп від класика сучасної української літератури

НовиниГрудневий азартний гороскоп від класика сучасної української літератури

Листопад завершується потроху, і Сонце увійшло до сузір’я Стрільця. Місячне затемнення на повню 19 листопада (одне з найдовших в історії спостережень) додає непередбачуваності й несподіваності у життєвих подіях, а також і в грі. Тож до 4 грудня, коли відбудеться затемнення Сонця, можливі несподівані великі виграші, але й значні програші теж не можна скидати з рахунку.

 

 

Олександр ІРВАНЕЦЬ

 

 

Зовсім не маємо на меті в цій рубриці розповідати лише про російських діячів культури, але під знаком Стрільця 10 грудня 1821 року в горілчаній столиці Поділля, містечку Немирові (так-так, у нас, на Вінничині!) народився Микола Некрасов, російський поет-народник, відомий усім за хрестоматійним віршем “Мужичок с ноготок”. Образ цього поета — обличчя зі священницькою борідкою, трохи селянська зовнішність — не повинен вводити в оману.

 

Під цією простацькою маскою чаївся гострий математичний розум, схильний до швидкого аналізу й комбінаторики. Цікаво, що батько і дід Некрасова теж були картярами, але не вельми успішними, і пристрасть до гри, зробивши їх значно біднішими, компенсувала з надлишком усе їхньому нащадкові Миколі. Некрасов був удачливим гравцем, мав свою систему гри і вигравав значні суми. Певний час він на виграні гроші утримував навіть цілу редакцію журналу “Современник” — провідного тогочасного часопису, де друкувалися Тургенев, Герцен, Салтиков-Щедрін, інші зірки тогочасної російської літератури! Також у карти він виграв собі дружину Теклю, яку перейменував на Зінаїду, але наприкінці життя важко розхворівся, і всі виграні суми пішли на лікарів.

 

 

 

 

Оскільки Стрілець — шляхетний знак, і тяжіє до чесної гри, то йому варто стримувати себе і пильно слідкувати за грою інших учасників, не показуючи цього відверто. Не варто прилюдно викривати нечесного граця, можна тонко повернути це собі на користь, зберігши обличчя. Колір Стрільця — фіолетовий, себто чорний, щасливі числа 8, 13, 23, 32.

 

Тим часом, Козеріг, як знак суперечливий і впертий, має грати до кінця. Адже зазвичай саме у кінці партії раптово приходить удача, або передостанній чи останній спін в автоматі дає давно очікуваний Big Win! Поступатись у грі не варто, але й прагнути надміру переважити супротивника також не слід. Колір Козерога — теж чорний, його щасливі числа 5, 15, 27, 35.

 

Водолій як завжди по-моцартіанськи грайливий, тож саме тоді, коли він віддасться грі, цілковито у неї поринувши, на нього може чекати виграш. Варто просто пливти за течією, але вчасно вибратись на берег, відчувши попереду в грі небезпечні пороги. Колір Водолія — червоний і зелений, щасливі числа 0, 2, 6, 9, 12, 32.

 

Риби — знак чуттєвий і чутливий. Тому грати в цей період вони мають, покладаючись на інтуїцію, довіряючись їй цілковито. Небезпеку, як і успіх у грі треба відчувати заздалегідь, і ближчим часом Риби будуть мати це відчуття та успішно ним користатися. Колір Риб — чорний, щасливі числа 23, 26, 31, 35.

 

Овен — знак вже цілком весняний і запальний, тож у грі часто кидається у крайнощі, різко піднімає чи знижує ставку. Але часом така метода приносить успіх. Тому Овни мають використовувати свою відчайдушність у грі, та все ж бажано відчайдушність контрольовану. Колір Овна – червоний, щасливі числа 2, 19, 28, 33.

 

Телець — знак упертої сили. В володіннях Стрільця, коли в пошані чесна гра, Тельцеві варто тримати свою лінію, не відступаючи після імовірних перших незначних невдач. В результаті свого терпіння Телець має шанс зірвати джек-пот. Колір Тельця — чорний, його щасливі числа 9, 11, 13, 27, 34.

 

Близнюки — знак роздвоєності, йому притаманне вміння уявою перенестися в інший час, вимір, тіло. Тому в грі у цей період Близнюки повинні максимально відчувати супротивника, передбачати не лише його ходи, а й усю стратегію його гри. Тільки таким чином Близнюки отримають перевагу, і якщо зуміють нею скористатися — виграш прийде! Колір Близнюків — червоний, щасливі числа 0, 1, 11, 22, 29.

 

Рак — знак внутрішній, інтравертний, потайний, тож і гру йому слід будувати так само: закрито, потайки від інших, щоб до останнього не показувати усіх своїх можливостей. Розрахунок, вичікування, і потім раптовий добре вивірений удар — ці три складові спроможні принести Ракові успіх під знаком Стрільця. Колір Рака — чорний, щасливі числа: 6, 7, 13, 19, 28.

 

 

Лев — знак гарний, теплий і на позір лінивий, проте він уміє зблиснути іклами у вирішальний момент. Левові властиве вміння чаїтися у хащах, підкрадаючись до жертви якнайближче — і це вміння варто використовувати у грі представникам цього гарячого знаку. Лише раптовий останій кидок доводить жертві глибину її помилок. Колір Лева — червоний, щасливі цифри 25, 28, 30, 33, 35.

 

Діва — знак філософський, такі люди прагнуть осягнути саму сутність гри, допірнути до її глибин. Якщо це їм вдається — вони грають успішно, і виграші приходять до них каскадами, один за одним. Тому Дівам варто осмислювати гру якнайширше і якнайглибше. Кольори Діви — зелений, чорний, щасливі числа 0, 3, 5, 16,

 

Терези — знак рівноваги, і саме тому їм важливо буде зараз відшукати баланс між відступом і наступом у грі. Ставка може змінюватись доволі часто, якщо результатом буде виграшна комбінація. Варто просто не боятися змінювати, і в певний момент саме на підвищенні виграш прийде. Колір Близнюків червоний, щасливі числа 2, 14, 20, 27, 30.

 

Скорпіон зазвичай чаїть свою силу в смертоносному жалі, тому його тактикою в грі у цей період також має бути вичікування, хай навіть довге і тягуче. Терпіння буде винагороджене, коли блискавичний і гострий удар принесе довгоочікувану удачу. Колір Скорпіона — чорний, щасливі числа 7, 14, 16, 22, 27.